Bocancii de protectie Safety One asigura siguranta si confort

Echipamentul de protectie este vital in contextul unor meserii care expun angajatii la conditii dificile de lucru, mai ales cand in discutie intervine aspectul muncii pe teren. Un rol deosebit de important il au bocancii de protectie, care tin departe umezeala si ajuta corpul sa isi pastreze temperatura optima.

Pentru a satisface pe deplin necesitatile meseriasilor care au nevoie de o protectie optima zi de zi, bocancii de protectie trebuie sa respecte o serie de caracteristici, pentru a face dovada investitiei din partea angajatorilor:

Rezistenta la compresiune
Bocanii de protectie sunt purtati, in general, de personalul expus unor munci desfasurate in mediul extern, in cadrul carora pot interveni si accidentari minore. Tocmai de aceea, bocancii de protectie Safety One sunt confectionati din materiale durabile, extrem de rezistente, care protejeaza picioarele de actiunea obiectelor dure care pot fi scapate accidental si pot cauza leziuni ale membrelor. Mai mult, calitatea si eficienta bocancilor de protectie Safety One sunt testate, rezultand o deosebita forta a acestora de a asigura protectia membrelor.

Efect antistatic
Meseriasii, respectiv persoanele care activeaza intr-un mediu electric si sunt predispuse la contactul neingradit cu cabluri sau prize neizolate, sunt obligati sa poarte un echipament de protectie adaptat mediului in care activeaza. Bocancii de protectie trebuie sa fie construiti in asa fel incat sa evite acumularea statica ce se produce prin contactul direct realizat intre organism si materialul din care sunt confectionati.

Calitatea echipamentului de protectie se dovedeste a fi un criteriu decisiv care asigura siguranta angajatului, fapt pentru care Safety One manufactureaza in atelierul propriu bocanci de protectie care sa ofere o rentabiliate exceptionala in privinta protectiei optime.

Impermeabilitate
Aceasta caracteristica este extrem de importanta pentru a permite organismului sa isi pastreze temperatura optima, dar si pentru a nu expune angajatul la afectiuni de sanatate pe care le-ar putea contracta din cauza slabei calitati a incaltarilor. Mai mult, bocancii impermeabili snt extrem de versatili, putand fi purtati in orice fel de mediu climatic, atat intern, cat si extern, prezentand o calitate exceptionala si fiind extrem de practici.

Protectia talpii
O pereche calitativa de bocanci de protectie trebuie sa asigure, inainte de toate, protectia eficienta a talpii piciorului, intrucat, unele activitati pot cauza degradarea incaltarilor, precum ruperea sau taierea materialului din care acestia sunt confectionati, astfel ca bocancii trebuie sa fie investiti si cu un sistem de backup care sa asigure o protectie suplimentara angajatului, care poate fi expus direct, in caz contrar, la factori externi nocivi.

Tocmai de aceea, bocancii de protectie Safety One sunt adaptati celor mai uzuale situatii, fapt pentru pe talpa acestora se monteaza o folie de protectie din metal, care se comporta exact ca o bariera impotriva conditiilor insalubre sau a potentialelor actiuni de degradare a materialului, iar inainte de fiecare livrare catre clienti, bocancii de protectie sunt testati prin incercarea de a perfora talpa cu ajutorul unui instrument ascutit, pentru a avea siguranta unui produs obtinut in conformitate cu nevoile si conditiile de lucru ale meseriasilor.

Bocancii de protectie trebuie sa fie mai mult decat eficienti atunci cand vine vorba despre siguranta angajatilor, insa in egala masura sa imprumute un aspect estetic placut. Bocancii de protectie Safety One sunt practici, confortabili si pot fi trecuti cu vederea, dovedind un aspect estetic modern, precum incaltarile de zi cu zi. Cu toate acestea, calitatea si sistemul de extra-protectie le confera o eficienta sporita, promitand o siguranta optima indiferent de conditiile prezente in mediul de lucru.