Bucle de par rezistente folosind placa de par

placi de par

Placa de par a devenit un instrument tot mai folosit in randul doamnelor si domnisoarelor, reusind sa-si aranjeze parul doar folosind un singur aparat de coafare al parului. De la placile pentru volum, la cele de creponare, cu siguranta unul dintre aceaste tipuri de placi face parte si din viata ta.

Este important sa-ti alegi placa de indreptat parul in functie de rezistenta parului tau, trebuie sa iaba cat mai multe dotari, atfel incat daca ai un par deja supus numeroaselor interventii sa incerci sa iei una pe care o poti manevra in asa fel incat sa nu mai supui firul de par altor tratamente neplacute. De aceea  placile cu invelis ceramic, ioni si buton pentru reglarea temperaturii vor fi mereu cea mai buna alegere, iar daca vin la pachet cu mai multe functionalitati, poti considera un plus modelul pe care l-ai gasit.

Odata cu anotimpul calduraos, se poarta parul coajat lejer, cu bucle cat mai aerisite care ii ofera unei domnisoare sau doamne un look interesant. Buclele sunt o adevarata provocare atunci cand parul tau efectiv nu te asculta, am trecut de la metodele de a folosi bigudiuri sau alte instrumente pentru a obtine coafura dorita la apratele profesionale care iti ofera un look de invidiat.

Buclele realizate cu ajutorul unei placi de par sunt cel mai simplu de realizat si la indemna oricui. Placile de par de ultima generatie sunt realizate din materiale special concepute pentru a nu afecta firul de par. Bineinteles, nu este recomandata folosirea unei placi de par pe parul umed sau pe un par care a fost coafat in prealabil cu fixativ sau orice tip de solutie pentru coafata, decat in situatia in care placa este speciala pentru astfel de lucruri.

Placa pentru par o alegem in functie de anumite functii pe care le are, cele mai importante fiind invelisul ceramic care are rolul de a proteja firul de par, oferindu-i un aspect sanatos si stralucitor. Pentru a realiza bucle cu ajutorul unei placi de par, trebuie sa avem la indemana o placa de par subtire, mai ingusta. O placa buna pentru acest lucru este modelul Remington pe care il veti putea gasi aici.

Dupa spalarea parului, aplica lotiunea de protectie pentru placa, exista numeroase firme care produc astfel de solutii, imparte parul in mai multe sectiunii de jur-imprejurul capului pentru a-ti fi mai usor sa il coafezi. Tot ce trebuie sa faci este sa iei fiecare suvita si sa o roteste pe placa de par, indepardant-o usor si vei avea parte de buclele dorite in maxim 10 secunde.

Placa de par are un rol important pentru orice coafura, de aceea trebuie sa achizitionam o placa de par care are reglaj altemperturii, pentru coafuri mai complicate nu este recomandat sa folosim o temperatura ridicat, mai ales daca firul este subtire si moale.

Avantajul folosirii unei placi in ondularea parului este acela ca fata de ondulator, buclele pot iesi asa cum iti doresti, daca vrei unele mai drepte sau lejere, cu siguranta vei avea rezultatul pe care l-ai dorit. Buclele realizate cu ajutorul placii sunt la fel de rezistente ca cele efecuate cu alt aparat profesional de coafare, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji din acest punct de vedere.