Cum ajung sa fiu „dator” cu o perie rotativa!

perie rotativa babyliss pro

Intr-o faza mai proasta i-am spus sotiei mele ca o sa-i cumpar eu o noua perie rotativa, cea veche s-a dus. Ma gandeam si eu ca dau mai putin pe ea, dar a fost suficient sa ma anunt pentru ca ea sa inceapa cu preferintele. Nu vrea orice chestie, vrea o perie rotativa cu invelis ceramic.

Bine, nu ca ma pricep eu, dar la prima vedere pare ceva mai complicat, mai ales ca m-a ajutat doar cu denumirea, in rest vrea ca eu sa fiu cel ce o alege… mare greseala! Imi va fi mai usor sa scriu cate ceva din perspectiva sotiei mele.

De ce vrea o perie rotativa cu invelis ceramic?

Aflandu-ne in prag de sezon estival cu siguranta ne punem intrebarea cum trebuie sa ne aranjam podoaba capilara pentru a straluci in orice context ii este dat sa ia parte.

Aceasta intrebare si-o pun indeosebi femeile, care se intrebuinteaza foarte mult in stilizarea parului ori de cate ori doresc o schimbare asa ca trebuie precizat ca anumite accesorii tind sa faca diferenta in vederea obtinerii unor bucle perfecte sau a unui volum ridicat.

Acesta este de departe peria de par rotativa, accesoriul care da o clasa inalta femeilor moderne, care sa le completeze  perfect atat recuzita vestimentara cat si atributele de ordin facial.

O perie rotativa aduce argumente care sa includa chiar si protejarea structurii firului de par?

perie rotativa

Amazon.com

Daca dorim sa ne orientam atentia asupra acestui lucru, atunci materialul pe care ar trebui sa il aibe peria rotativa pe care o vom achizitiona trebuie sa fie turmalina, recunoscuta pentru protejarea firului de par, emitand ioni negativi, care sa nu permita degradarea sau electrizarea acestuia.

Insa daca vrem un aspect vizibil mai neted, un volum mai ridicat si o intensitate cromatica mai profunda, atunci ne vom indrepta atentia spre o perie rotativa cu invelis ceramic, care sa ofere toate aceste caracteristici enuntate mai sus cu usurinta.

Ce alte aspecte sunt de urmarit pentru ca doamnele sa aibe parte de cele mai bune rezultate in materie de stilizare a podoabei capilare?

Fara doar si poate treptele de temperatura si functiile fac diferenta asupra unei coafiuri de calitate. Daca aducem in discutie fixarea coafiurii, atunci trebuie existe un jet de aer rece, iar daca aducem in discutie netezirea sau oferirea unui volum ridicat atunci trebuie sa stim ca cifrele atinse vor fi destul de ridicate.

Insa nu avem cum sa nu aducem in discutie si lungimea parului, care este direct proportional cu  suprafata frontala a periei. Daca dispuneti de un par vizibil mai lung si doresti sa ai parte de coafiuri mai retro,  atunci vei alege un capat al periei de dimensiuni  apropiate de valoarea 40mm.

Insa daca stii ca ai un par ondulat, sau drept si doresti sa oferi volum inca de la radacini este recomandat sa te orientezi spre perii rotative  care au un diametru ceva mai extins de pana la 50mm, care sa te ajute sa-ti duci la bun sfarsit sarcinile.

Asadar, sunt deschis la sugestii si as fi curios sa aflu ce mi-ati recomanda voi!

Mie asta mi se pare interesanta dar nu stiu daca o voi gasi pe la noi.