Motocoasa pe benzina sau electrica? Te ajut eu sa alegi!

motocoasa electrica

Inca de cand a inceput toamna mi-am pus in plan sa-mi iau o noua motocoasa pentru iarba si ce mai e pe la tara. E mult prea importanta si trebuia sa o iau repede, dar eram tare confuz avand atatea optiuni in fata. Am fost in magazine si am pierdut o gramada de timp. Am cumparat mai multe obiecte si am zis sa caut mai intai pretul cel mai bun si apoi sa ma duc cu lista finala si sa-mi iau ce trebuie.

Zis si facut, am luat tot, mai putin motocoasa. Am gasit undeva o lista cu motocoase electrice ieftine, am citit cate ceva, am mers pe firul calitatii si m-am ales cu o motocositoare foarte buna. M-am gandit ca nu-mi place sa stau afara si sa fac ceva ce nu imi place, dar daca sunt nevoit, prefer sa imi usurez considerabil munca.

Pe de alta parte, sunt genul de om caruia nu-i place sa vada ca nu a facut bine o treaba, asa ca aveam in minte doua trei idei cand am cumparat motocoasa: sa taie iarba repede, bine si sa reziste. La ele s-a adaugat un al patrulea factor: pretul mic.

Ce am invatat despre motocoasele pe benzina

Am fost trezit de multe ori de o motocoasa pe benzina. Dorm mult, dar stau si seara pana tarziu, asa ca vecinii nu puteau sa stea dupa mine. Sunt foarte zgomotoase si deseori destul de scumpe, dar sunt constient ca sunt rapide.

M-am gandit si la poluare, astea produc mult fum si cum fac efortul de a merge de multe ori cu bicicleta sau pe jos, lasand masina acasa, n-ar fi tocmai logic sa favorizez folosirea unei motocoase pe benzina. Imi place ca nu mai plimb cablul dupa mine.

Cum am ajuns sa-mi iau motocoasa electrica

Daca si tu crezi ca o motocoasa pe benzina nu e pentru tine, atunci una electrica ar trebui sa fie. Ne aflam, din nefericire, intr-o perioada in care e foarte important sa fii constient care este impactul activitatilor noastre de zi cu zi asupra mediului inconjurator.

Alegand o motocoasa electrica, nu fac decat sa ma alatur micului procent de oameni care inca se mai gandesc la un mediu mai curat, mai ingrijit. Mobilitatea este usor limitata de prezenta cablului de alimentare. Sunt si motocoase electrice cu baterii, dar bugetul meu nu acoperea niciunul dintre acele modele.