Surse de informatie pentru femeile din Romania

Revista pentru femei din Romania

Cand facem raportare la imaginea unei femei de succes, nu avem cum sa nu ne raportam la alegerile pe care le ia aceasta atunci cand este cazul sa straluceasca, dar si la anumite laturi care propun anumite circumstante de la sine.

In primul rand, ne raportam desigur la vestimentatie, dar si la modul de a o alege, lucru deloc usor in perspectiva feminina, mai ales ca diversitatea ar putea aduce ceva dileme sau ar putea complexa. In al doilea rand, ne putem raporta si la diferite situatii personale din viata, in care pur si simplu alegerile clasice sau limbajul simtului comun nu pot constitui de departe argumente in luarea unor decizii sau in aplicare a lor.

O femeie care se respecta si care doreste sa fie autodidacta toata viata,  stie inca de la varsta frageda ca este de bun augur sa primeasca sfaturi si de la persoane care poate a trecut prin anumite situatii sau momente de-a lungul varstei. Asta ne duce cu gandul la frecventarea unui stil de viata corect, in aport cu gandirea, alimentatia, vestimentatia si evident faptele, atunci cand nivelul de culturalizare este unul mare sau cand se doresc lucruri marete obtinute intr-o maniera aparte.

Comunitatea online www.blair.ro a devenit astfel locul in care toate femeile care au un cuvant de spus si locul in care vor sa-si exprime cum se cuvine laturile si viziunile intr-o maniera diferita, fara sa fie aspru judecate sau dupa caz batjocorite, cum se intampla in alte locuri de la noi din tara.

Un portal de lifestyle  precum Blair te poate ajuta sa obtii sfaturi utile in aport cu moda sau viata? Femei de toate varstele se afla aici pentru a te ajuta sa evoluezi indiferent de varsta care o ai, iar surpriza va fi atunci cand diferiti medici de renume sau psihologi se vor alatura in calatoria ta de a afla diferite raspunsuri sau in traseul pe care il urmezi pentru a te documenta pe o anume problema.

In revista Blair gasesc frecvent tendinte de moda avangardista si viziuni aduse de la Paris sau New York?

Comunitatea Blair a cunoscut o expansivitate foarte mare in ultima vreme, iar moda feminina tinde sa fie in acest moment una la discretia fiecarei reprezentante, daca ne raportam la stil, sezon, culori preferate sau dupa caz buna dispozitie. Familiarizandu-te cu idei diferite, vei avea ocazia sa evoluezi diferit in societatea mare, lucru de care cu siguranta te vei simti mandra peste ani, daca esti o membra a comunitatii Blair!