Cum sa te lasi purtat de val atunci cand lucrurile nu merg chiar atat de bine

Viata are obiceiul sa devina uneori destul de dura. Cu totii incercam sa echilibram munca cu petrecerea timpului de calitate in familie si de asemenea cu socializarile cu prietenii. Atunci cand lucrurile devin putin mai complicate, este foarte important sa stii cum sa “te lasi purtat de val”, in loc sa opui rezistenta.

Iata cateva modalitati prin care poti face acest lucru!

            Controleaza-ti gandurile

            In primul rand, este important sa iti dai seama care sunt lucrurile care te fac sa simti ca ai pierdut controlul, pentru ca apoi sa iti poti schimba gandurile negative in unele pozitive. Daca te gasesti la un moment dat prins intr-o situatie negativa, daca ramai uneori involuntar in aceasta stare de spirit, asta nu va face decat sa te incetineasca. Trebuie sa gasesti o modalitate de a privi partea stralucitoare a lucrurilor, sau pur si simplu sa mergi odata cu fluxul, nu sa opui rezistenta.

Alege constient modul in care raspunzi la stimuli exteriori

            La fel ca intr-un joh de sah, raspunsul pe care alegi sa il oferi la un moment dat va dicta la urma urmei experienta pe care o aduni la un moment dat si te va ajuta sa fii mai constient de tine si de mediul inconjurator.