Doresti o calitate mai buna a sunetului pe laptopul tau?

laptop samsung

Adeseori ascultam muzica sau ne uitam la seriale pe laptop, fara sa fim extrem de incantati de calitatea sunetului. Cu noile trenduri cu modelele ultraportabile si laptopurile mai subtiri, nu este posibil ca aceasta calitate sa se inrautateasca putin?

Spatiul necesar pentru a crea o experienta sonora optima nu este disponibil la laptopuri. Uneori, trebuie sa acceptam situatia ca daca suntem interesati de calitatea a ceea ce ascultam, trebuie sa montam niste boxe la laptop. Desigur, ai putea folosi o pereche de casti- un aspect putin mai antisocial.

Iata cateva metode prin care poti obtine o calitate mai buna a sunetului pe laptopul tau:

Diferite sunete din diferite motive

Daca discuti pe Skype cu un prieten sau te uiti la o emisiune TV, difuzoarele incorporate isi vor face bine treaba. Dar daca asculti muzica sau te uiti la un film, calitatea sunetului va scadea in timp. S-ar putea sa fii de parere ca singurul motiv pentru a avea un laptop este sa ai un calculator portabil pe care il poti folosi oriunde doresti, fara a fi nevoie sa il conectezi la un set de difuzoare separate.

Dar cum ramane cu laptopurile cu sunet de marca, cum ar fi cele care pretind ca au difuzoare Harman Kardon sau Dolby? S-ar putea sa aiba autocolant pe produsul lor, dar asa cum arata recent unele laboratoare, nu este intotdeauna clar ce inseamna acest lucru in practica.

Nicio speranta pentru calitatea sunetului laptopului?

Chiar daca calitatea sunetului variaza de la un model la altul, nu invinovati producatorii- chiar si cei mai buni nu pot concura cu o experienta de boxe cu sunet complet. Si pentru a fi corect fata de acestia, limitarile tehnice ale difuzoarelor incorporate pe laptop-uri trebuie avute in vedere.

Tu esti multumuit de calitatea sunetului difuzoarelor incorporate ale laptopului tau, pentru ceea ce doresti sa il utilizezi? Ai fi dispus sa conectezi o solutie externa sau te multumesti cu o calitate putin mai scazuta a sunetului pentru a mentine portabilitatea aparatului la un nivel maxim?