Ministrul de Interne: Gigi Becali ar fi trebuit să anunţe poliţia în legătură cu furtul maşinii sale

masina becali

Gigi Becali ar fi trebuit să anunţe poliţia în legătură cu furtul maşinii sale – a declarat ministrul de Interne, Dan Nica, la Realitatea TV. El spune că dacă Becali reclama furtul, situaţia era rezolvată de poliţişti.

Dan Nica: „Dacă Gigi Becali ar fi anunţat poliţia de furtul maşinii sau în sfârşit, de faptul că ştia, că am înţeles că ştia sau aflase cine sunt cei care au furat maşina respectivă, acţiunea poliţiei ar fi fost …finalizat cu arestarea şi trimiterea în judecată a celor care au furat maşina într-un interval de timp extrem de scurt”.

În legătură cu modalitatea în care s-a efectuat reţinerea, ministrul Dan Nica spune că în cazul în care poliţiştii nu au acţionat conform legii vor fi sancţionaţi.

Dan Nica: „Cred că această chestiune ar trebui urmărită. Dacă a existat o urmărire în acţiunea poliţiei vreau să vă spun că voi dispune o anchetă şi voi lua măsurile care se impun. Pentru că dacă ei nu au acţionat conform legii şi Parchetul va sesiza procurorul care instrumentează cazul şi va spune: Domne, uite, poliţia care trebuia să facă asta nu a făcut sau nu a acţionat corespunzător sau nu în conformitate cu ceea ce eu am cerut, ca cel care conduc această acţiune. Bineînţeles că nu eu, şeful poliţiei române, va dispune măsurile necesare”.