5 semne ale unei persoane cu adevărat independente

Fiind o persoană independentă nu provine neapărat de la o viață ușoară. Studiile vieții te fac mai puternice.

Cât de puternic și independent ești?
Fiind o persoană independentă și puternică vine uneori cu un preț. Construim pereți atunci când trăim rănire după rănire. Călușurile care formează durere și abuz pot, de asemenea, să ne lase puțin insensibili față de sentimentele altora.

Cu toate acestea, nu așa funcționăm cu toții sau cum ar trebui să ne străduim să fim. Unii dintre noi devin independenți fără a-și pierde capacitatea de a se deschide. Acesta este centrul forței noastre.

1. Puteți trăi singur
Fiind independent înseamnă că puteți trăi singur. Nu aveți nevoie de ajutorul altora pentru a supraviețui și întotdeauna găsiți o modalitate de a rămâne stabil din punct de vedere financiar.

De asemenea, nu aveți nevoie să ocupați aceleași spații cu alți oameni, cu excepția cazului în care doriți, desigur. Ești atât de bun cu tine însuți că în timp ce trăiești singur este de fapt preferabil.

2. Sunteți un planificator de viitor
În timp ce mulți oameni spun că „trăiesc în acest moment”, o persoană independentă și solidă va planifica mereu vremurile viitoare. Ei văd imaginea de ansamblu și nu înălțimea temporară a distracției și a companionului.

Voi spune că este bine să vă bucurați în fiecare zi, dar este, de asemenea, important să economisiți pentru viitor. Persoanele independente sunt perfecționiști în planificarea pentru un plan de viitor.

3. Spunând că nu este greu
Pentru unii, spunând că nu este dificil, mai ales dacă se tem de rănirea oamenilor apropiați de ei. Pentru persoanele dependente, spunând da, și mergând împreună cu lucrurile este mai ușor decât să strângi puterea de a refuza.

Oamenii de o natură independentă pot spune cu ușurință nu și nici măcar nu oferă o explicație pentru răspunsul lor. Ei sunt îndrăzneți și prezintă o atitudine care spune: „Eu spun nu doar pentru că vreau”. Vezi?

4. Este greu să ceri ajutor
Solicitarea de ajutor nu este grea pentru unii, ci pentru oamenii independenți și încăpățânați, care urăsc caritatea. Pentru indivizii independenți, cererea de ajutor înseamnă slăbiciune.

A fi slabi nu poate face parte din planurile lor, pentru prezent sau pentru viitor. Pentru ei, s-ar putea chiar să fie un semn că nu pot face acest lucru pe cont propriu dacă solicită ajutor.

5. Aveți puțini prieteni
Când ești independent, ai mai puțini prieteni decât majoritatea oamenilor. Adevărul spune că petreceți timp cu oameni care nu așteaptă nimic în schimb, iar aceștia sunt puțini.

Acum, nu știu cât de adevărat este acest lucru pentru toată lumea, dar mulți dintre cei care au mulți prieteni așteaptă adesea favoruri și ajutor. Din moment ce sunteți independent, vedeți prietenii numai ca însoțitori. Alegerea prietenilor în acest mod vă ajută să realizați cine vă apreciază și iubește cu adevărat.