Care este semnificația apei în vis

Visarea apei poate avea multe semnificații diferite, în funcție de detalii și de tipul de apă implicat. Apa, într-un vis poate semnifica o serie de factori diverși. De exemplu, poate fi o apă calmă sau furtunoasă, o puteți bea și este, de asemenea, o suprafață reflectorizantă. Deci care este sensul apei într-un vis?

Lucrul important de reținut este că apa este esențială pentru viață și, ca atare, visarea acesteia este semnificativă. Apa este conectată la starea noastră sufletească emoțională. Și totul, de la culoarea apei, starea acesteia și ceea ce făceai cu ea este relevant.

Pentru a găsi sensul apei într-un vis, ar trebui să iei în considerare acești 4 factori
Acestea includ culoarea, starea și tipul apei, precum și propriile acțiuni în vis:

1. Culoarea apei într-un vis
Apă limpede:
Apa limpede este un semn bun că emoțiile tale sunt sub control și că ești echilibrat și funcționează bine. Dacă puteți vedea în apă, vă sugerează să priviți mai adânc în voi înșivă; îți dai totul într-o relație sau pur și simplu treci prin mișcări? Dacă sunteți reflectat în apă, acest lucru indică o perioadă de auto-reflectare. Ești mulțumit de viața ta? Dacă nu, acum este momentul să faci schimbări.

Apă murdară:
Apa brună sau murdară sugerează probleme emoționale cu care te descurci greu. Apa murdară este un semn foarte negativ, în special dacă înoți sau o bei.

Apa groasă și noroioasă:
Te simți blocat într-o rutină, în special în relațiile tale emoționale. Este căsătoria dvs. doar o relație de comoditate acum sau nu vă mai luați partenerul în serios?

2. Starea apei
Apa calmă:
Sensul apei calme în visul tău este un semn de bunăstare și satisfacție pentru viața ta.

Apă brută:
Furtunile sugerează o explozie de probleme emoționale în relațiile din trecut și prezent. Cu toate acestea, furtunile trec, așa că aceasta indică o scurtă perioadă de tulburări.

Tsunami:
Acest val uriaș de apă este sugestiv pentru o problemă emoțională care este în afara controlului tău. Te simți neputincios într-o situație și în afara profunzimii tale.

Apă rece:
Ești rece sub presiune, dar s-ar putea să fii lipsit de empatie atunci când vine vorba de o anumită persoană.

Apă fierbinte:
Vă simțiți fierbinte sub guler și furios pentru o situație. S-ar putea să fie nevoie să eliberați o anumită tensiune.

Apă curgătoare:
Acesta este un semn bun, deoarece indică viața și bunăstarea. Dacă apa era limpede și scânteietoare, este un semn al fericirii de durată.

3. Tipul apei
Mare:
Mările sunt simbolice, subconștientul tău dorește să „vezi” ceva important. De exemplu, plutești în mare fără nicio direcție?

Ocean:
Un ocean calm este un semn bun, dar unul agitat este un indiciu că vei avea nevoie de curaj în viitorul apropiat. Dacă te afli într-o barcă pe ocean, acest lucru sugerează că vei scăpa de o problemă în curând. Cei care s-au găsit înotând în ocean își vor lărgi în curând sfera de prieteni.

Râu:
Râurile sunt simbol ale călătoriei vieții, astfel încât sensul visului tău în apă depinde de circumstanțe. Dacă râul șerpuiește, drumul dvs. nu va fi simplu, dacă apa s-a grăbit – așteptați-vă la schimbări care se vor întâmpla destul de rapid.

Cascade:
Cascadele sugerează un nou început în viață, cu perspective interesante.

Valuri:
Dacă valurile au fost mari, acest lucru sugerează lupte în viitorul apropiat, dar aveți grijă ca acestea să nu fie ale voastre.

Baie:
Apa din băi are un sens ciudat în vise, deoarece are de-a face cu deciziile. Așadar, dacă baia era goală, aveți grijă să nu luați o decizie prea repede. În cazul în care apa era caldă sau rece inconfortabil, decizia pe care ai luat-o deja ar putea avea nevoie de regândire.

Piscină:
Acest vis despre apă sugerează că ești obosit și trebuie să te liniștești puțin. Dacă înotați într-o piscină cu o mulțime de alte persoane din jur, acesta este un avertisment pentru a fi atent la ostilitățile ascunse.

Apă sfințită:
Luați în considerare locul în care puneți apa sfințită, deoarece aceasta are cea mai mare semnificație în visul vostru. Te simți incomod cu privire la o parte a corpului tău?

Apa într-un vis poate avea mai multe semnificații diferite, dar principalul lucru de reținut este că se învârte în jurul emoțiilor noastre. Prin urmare, este important să luați în considerare acest lucru ori de câte ori încercați să înțelegeți sensul visului dvs. despre apă.