Ce semnificație are visarea unui/ei fost/e iubit/e

S-ar putea să vă întrebați cum de un vis despre un fost partener poate arunca o lumină bună asupra a ceea ce se întâmplă în viața noastră de zi cu zi. De exemplu, ce înseamnă pentru cei care sunt în relații fericite? Pe de altă parte, cum rămâne cu oamenii care sunt singuri? Cum visezi despre un fost partener ca ceva relevant pentru prezentul nostru?

Păi, ați putea susține că noi toți am făcut parte din experiențele noastre anterioare. Lucrurile care ni s-au întâmplat când eram mai mici ne-au transformat în oamenii care suntem astăzi. Dar, în mod clar, dacă visez la un fost partener, atunci ceva nu este corect. Dar ce anume?

De ce visăm?
Freud credea că visele sunt o fereastră în mintea subconștientă. El a susținut că toți avem dorințe ascunse, dorințe și gânduri care ne fac să ne simțim rușinați să le exprimăm cu voce tare. Ca urmare, îngropăm toate aceste dorințe ascunse și rămân în subconștient. Visele ne permit să procesăm aceste dorințe într-o manieră sănătoasă.

Fiecare vis este unic pentru noi. Este plin de experiențe și emoții proprii. Fiecare vis conține simboluri și indicii care ne dau indicii despre ceea ce mintea noastră subconștientă încearcă să ne spună.

Există unele persoane care ar susține faptul că visăm un fost partener este irelevant. Cu toate acestea, mintea noastră subconștientă a ales un fost partener deoarece consideră că acesta este modul perfect de a ne spune despre o problemă particulară care necesită atenție.

Deci, ce putem afla despre visurile cu un fost partener?

Visând despre semnificații și interpretări
Deseori visezi despre un anumit fost partener și cred că acest lucru se datorează problemelor nerezolvate dintre tine și fostul partener. De exemplu, o relație de zece ani, după o despărțire de mai bine de 18 ani. Cu toate acestea, dintre toți foștii parteneri, el este cel pe care-l visezi cel mai mult.

Era o persoană foarte controlată, care era tot timpul gelos. Eram o persoană liberă care probabil nu era cea mai bună alegere pentru el. Relația s-a încheiat foarte rău.

Când visez despre fostul meu, trăiesc în casa lui și nu este acolo, dar știu că se va întoarce în orice moment. Cred că aceasta reprezintă frica și anxietatea pe care o simțeam în relația noastră, când ar arăta în jur lucruri rele pe care le-am făcut, ca să mă pedepsească.

Dacă visezi despre fostul tău, ia în considerare și faptul că ai și probleme nerezolvate. A fost dificilă despărțirea? Te simți înșelat pentru că nu ți-ai luat partea din casă sau alte bunuri?

Simbolica altor probleme
Visele sunt simbolice. Mulți oameni se tem că, pentru că au visat un fost iubit, ei îi vor înapoi în subconștient, dar nu este cazul. Foștii sunt foști pentru un motiv. Fie că a fost decizia ta să te desparți sau nu.

Gândește-te de ce s-a încheiat relația. Te-ai descurcat și de ce? Îți pare rău? Ce ați fi putut face diferit dacă l-ați regreta?

Chiar dacă nu l-ați încheiat, gândiți-vă cum puteți împiedica același lucru să se întâmple în viitor. Dacă visul tău despre fostul tău este recurent, atunci se înțelege de ce relația ta s-a încheiat și ce poți face în viitor poate pune capăt acestor visuri continue.