Cum să faci față depresiei post-vacanță și să te întorci la viața de zi cu zi | Partea a II – a

Cum să faci față depresiei post-vacanță și să te întorci la viața de zi cu zi Partea a II - a

  1. Stai ocupat

Poate că vacanțele voastre au fost ocupate, iar după ce s-au terminat, încetiniți ritmul. Când simțiți că lenea si comoditatea s-au instalat, găsiți ceva de făcut. În regulă, dupa vacanta nu trebuie sa diminuati nivelul energiei.

Găsiți o activitate de care să vă bucurați, mergeți la sală sau chiar începeți un nou proiect. Acest lucru vă ajută să începeți anul următor pe o notă pozitivă, alungând albastrul. Iată o idee: de ce să nu mergeți să ajutați pe cineva care are nevoie. Ajutorul nu este doar pentru acele momente speciale care ating inima. Ar trebui să încercați întotdeauna să ajutați oamenii când puteți.

  1. Imortalizează momentele de vacanță

Șansele sunt, ai făcut multe poze în timpul sărbătorilor. Acum ar fi un moment minunat pentru a face acele fotografii și orice alte mici memorii și pentru a face un colaj sau pentru a adăuga la un album. Acest lucru vă ajută să vă amintiți momentele minunate din vacanță și vă oferă motivația de a vă planifica următoarea vacanță.

Privind aceste fotografii aduce, de asemenea, închidere pentru vacanță și face acest lucru mai tangibil pentru tine. Deși este trist când se termină sărbătorile, aveți aceste imagini de amintit în fiecare moment.

  1. Învață ceva nou

Aceasta este o idee destul de largă, dar extrem de bună. Puteți învăța un talent nou, sau puteți perfecționa pe unul care a devenit un pic ruginit în timp. Dacă obișnuiați să cântați la pian, așa cum am făcut-o, atunci este timpul să începeți să bifați din nou acele fildeșe.

Dacă doriți să învățați ceva complet nou, atunci poate că învățarea unei limbi noi ar fi un început excelent în ardezia dvs. curată din sărbători. Puteți picta, puteți săturați în sculptură, sau poate este timpul când ați luat în cele din urmă clasa CPR – la urma urmei, toți trebuie să învățăm cum să salvăm o viață.