Cum să faci față depresiei post-vacanță și să te întorci la viața de zi cu zi | Partea a III – a

Cum să faci față depresiei post-vacanță și să te întorci la viața de zi cu zi Partea a III - a

  1. Este timpul pentru introspecție

Știați că vacanțele pot servi și ca o evadare din viața de rutină? Da, unii oameni se bucură de sărbători, dar se luptă să revină la viața de zi cu zi, la locuri de muncă sau la case. Când sărbătorile se termină, este bine să faci un pas înapoi, să petreci câteva zile sau o săptămână privindu-ți viața și să te întrebi dacă ești cu adevărat fericit.

Dacă nu sunteți mulțumit, este momentul să începeți să faceți modificările necesare pentru a vă îmbunătăți viața. Nu uitați, nu luați decizii cutanate imediat după sărbători, dar asigurați-vă că vă evaluați viața de zi cu zi și vă ajustați în funcție de necesități.

  1. Petreceți mai mult timp limpezind mintea

Sărbătorile nu numai că aduc dezordine în casă, dar, de asemenea, trage aglomerarea și o înfășoară în creierul tău. Când s-a terminat, este bine să te întorci la meditație sau rugăciune sau orice funcționează pentru tine și credințele tale.

Dacă nu aveți credințe spirituale, atunci vă puteți concentra în prezent refuzând gânduri sau idei nedorite de la ceilalți. Ștergerea minții vă va ajuta să vă ajustați și să vă bucurați de unele dintre celelalte idei pe care le-am enumerat mai sus.

Este timpul pentru reînnoire

Depresia post-vacanță este greu de rezolvat uneori. Îmi amintesc chiar că am primit blues-ul ca adolescent, dar asta era mai ales pentru că trebuia să mă întorc la școală. Este posibil să aveți alte idei pentru a bate aceste albastru și pentru a începe acea ardezie curată și sper să funcționeze bine pentru dumneavoastră.

Acum sunt să lucrez din nou la lecțiile mele de pian, poate un pic de pictură și cu siguranță ceva exercițiu. Sper sa aveti o vacanta minunata si fericita! Acum, să începem câteva lucruri noi în viața noastră.