Dacă obțineți stări negative din partea cuiva, iată ce ar putea însemna

Cu toții am întâlnit o persoană care ne-a transmis în mod direct stări de nervozitate. S-ar putea să nu realizați pe moment motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru.
Sentimentul acesta tensionat și inconfortabil vă face să vă doriți să căutați o scuză și să ieșiți din acea stare. Dacă sunteți sensibil la energiile din jurul vostru, știți despre ce vorbesc. În astfel de situații, este ușor să etichetați acea persoană ca fiind negativă și să-i suspectați că vor avea niște intenții malefice asupra dumneavoastră. Dar ar putea exista unele lucruri mai puțin evidente care ar putea duce la cineva care emite vibrații negative.

În cazul persoanelor sensibile la o astfel de energie, trebuie întotdeauna să fie acordată atenție reacțiilor acesteia intelectuale față de diferiții oameni pe care îi întâlnesc. Au existat multe cazuri în care era în mod evident o tensiune între o persoană încărcată cu energie negativă și una care simte aceste lucruri. Lucrurile acestea se observă intuitiv iar în cele mai multe cazuri, acești indivizi s-au dovedit a fi falși sau înșelători.
În același timp, observarea și analizarea numeroaselor situații sociale ne ajută să ne dăm seama că nu toate impresiile negative sunt întotdeauna ceea ce par. De obicei, acestea nu vin doar de la oameni care vor să te atragă în jocul lor toxic.

Așa că, astăzi, nu vom vorbi despre ipocriți, narcisiști și tot felul de manipulatori mascați. Vom discuta câteva motive evidente din spatele energiilor negative.

1. Pur și simplu pot avea o zi proastă
Toată lumea este predispusă la emoții negative și este normal să le experimentăm din când în când.  Până la urma urmei, este aproape imposibil să fii fericit 365 de zile pe an.

Ceea ce mulți oameni nu-și dau seama motivul pentru care simt aceste emoții puternice.  Atunci când suntem guvernați de sentimente intense de tristețe sau anxietate,  tindem să proiectăm inevitabil această energie rea asupra oamenilor din jur.

Deci, atunci când vi se pare că o persoană transmite energie negativă nu înseamnă neapărat că are o problemă directă cu persoanele apropiate, ci doar că au avut o zi mai proastă.

2. Meditație profundă sau incomoditate socială

Există cazuri în care atunci când întâlnim pe cineva pentru prima dată, avem tendința de a evita contactul vizual sau nu ne simțim confortabil în prezența acestora. Acest lucru denotă faptul că există o anxietate socială, nu că avem neapărat o problemă cu acea persoană. De asemenea, la fel pot reacționa și alte persoane, așa că nu trebuie să ne ghidăm după primele aparențe și nu ar trebui să tragem o concluzie concisă despre cum credem că este o persoană.

3.Traumă, pierdere sau orice alt fel de suferință
Evenimentele traumatice care provoacă o mulțime de suferințe, cum ar fi pierderea unui iubit sau o agresiune, fac ca starea noastră să se destrame literalmente. Deci, o persoană se va strădui să-și mențină integritatea stării de spirit.

De aceea, cineva care a suferit diverse traume sau suferințe intense în viață poate emite o atmosferă negativă.

Nu vă grăbiți să judecați atunci când o anume persoană transmite stări negative.
Așa cum ați văzut din cele de mai sus,acestea nu vin întotdeauna de la oamenii răi sau falși. Când întâlnești pe cineva pentru prima dată, nu ai de unde știi experiența acestuia și ce îl poate frământa.

Deci, nu vă grăbiți să judecați. Este întotdeauna mai înțelept să dai oamenilor o șansă și să începi să îi cunoști mai bine înainte de a trage concluzii.