Îmbrățișează-ți forța mentală | Partea a II – a

Îmbrățișează-ți forța mentală Partea a II - a

De asemenea, este important să înțelegem că o persoană are rareori intenții răuvoitoare atunci când ne rănește, doar că a acționat cu gândire sau în mod inconsistent față de sentimentele noastre. Rareori infractorii noștri sunt cu adevărat răi. Poate că comportamentul lor a fost greșit, dar încercarea de a se conecta cu motivele din spatele acțiunilor lor v-ar putea ajuta să găsiți confort.

Găsiți cauza

De cele mai multe ori, când avem probleme, există o cauză mai profundă care le cauzeaza. Această durere pe care o purtăm tinde să reflecte o valoare profundă pe care o considerăm că a fost încălcată.

Poate fi benefic să înveți de ce această problemă te doare atât de mult. După ce înțelegeți ce morală fundamentală a voastră a fost încălcată, puteți începe să dați drumul acestei ranchiuni. Afundați-vă adânc în motivul pentru care această morală este atât de importantă.

Cel mai important, dacă simțiți că ceva esențial pentru tine a fost încălcat, atunci știi că această persoană nu aparține în viața sau mintea ta. Nu-și merită gândurile, pentru că, până la urmă, alegerile lor nu se potrivesc cu credințele și valorile tale.

A renunta la trecut poate fi greu, dar sa ramai agatat de el este periculos. Permiteți-vă să va eliberați de trecut. Fii optimist în ceea ce privește viitorul tău, fără a suporta greutatea unei ranchiuni mai vechi. Vei fi surprins să vezi cât de prosper poți fi atunci când mintea ta este liberă de tortura care o supara.