3 tipuri de personalitati la locul de munca

3 tipuri de personalitati la locul de munca

Criticul
Pe de alta parte, avem criticul. Acum, s-ar putea sa credeti ca depresivul si criticul sunt aceiasi, dar nu sunt.

Criticul va face mare incantare in criticarea operei sau a ideilor tale. Isi obtin energia de a contrazice ceea ce spui. Sunt cunoscuti chiar ca alcatuiesc fapte si cifre false pentru ca argumentul lor sa para valabil.

Pentru ei, aceasta este o lupta, un razboi, un duel pana la sfarsit. Poate fi un singur castigator si vor face tot ce le sta in puteri pentru a castiga. Acestea sunt genul de oameni care sustin ca negrul este alb.

Slackerul
Stim cu totii pe cineva care nu isi trage partea corecta din munca. De fapt, cand eram mai tanara, eram eu! Am lucrat intr-un magazin de bucatarie respinsa si am fost responsabila de ambalarea comenzilor. In depozit, cutiile erau depozitate in spate. Deoarece majoritatea lucrurilor pe care le-am vandut au fost pulovere si accesorii tricotate, cutiile erau foarte moi.

Ai putea face un mic cuib frumos din aceste cutii. Prietenul meu si cu mine ne-am gandit să tragem un pui de somn in acele cuti pentru o ora fiecare pe rand. Hei, aveam 17 ani!

Weirdo
De asemenea, am lucrat cu niste ciudati pe vremea mea. Unul iese in evidenta in special. Aceasta este o alta poveste de birou. Aveam o camera pentru fumatori in zilele in care aveai voie sa fumezi in interior si era un tip care folosea camera de fumat cu care toti ceilalti evitau sa vorbeasca.

Mi s-au spus cateva zvonuri si barfe despre el, dar am decis sa-mi creez propria minte. Cu oricine am vorbit de-a lungul timpului am devenit prieteni. Apoi, intr-o zi, el a spus: „I-am spus prietenului meu ca am intalnit pe cineva”. Am spus ca am crezut ca a fost grozav si a parut nedumerit si a spus „Esti tu”.