Coplesiti de sfaturile de anxietate? Iata cum sa le gestionati

Coplesiti de sfaturile de anxietate

Sfaturile privind anxietatea sunt destul de usor de gasit. Unul dintre avantajele erei noastre moderne este multitudinea de informatii disponibile oriunde ne-am afla si oricand le dorim. Cartile de auto-ajutor abunda si in ele puteti gasi tehnici incredibil de utile pentru gestionarea anxietatii . Site-uri precum HealthyPlace sunt resurse minunate. Videoclipurile sunt resurse excelente pentru sfaturi legate de anxietate , iar platformele de socializare ofera pagini, grupuri si postari de la persoane care isi desfasoara activitatea prin anxietate si dornici sa impartaseasca povesti de succes pentru a-i ajuta pe ceilalti. Acest lucru este foarte pozitiv, desigur, dar poate fi si descurajant, coplesitor si epuizant. Poate fi util sa stii cum sa gestionezi toate aceste informatii odata ce le ai, astfel incat sa poti incepe in mod activ sa iti reduci anxietatea.

Adunarea sfaturilor de anxietate pentru a va ajuta sa reduceti anxietatea este esentiala pentru a o depasi, astfel incat sa puteti trai versiunea dvs. cea mai buna viata. Cu toate acestea, acest pas este doar primul. Poate fi tentant sa cautam din ce in ce mai multe informatii, dar uneori, cadem in capcana colectarii si planificarii atat de mult incat de fapt nu facem nimic cu informatiile si strategiile pe care le obtinem (cu totii facem acest lucru). Avem atunci atatea idei pentru a bate anxietatea, incat ne simtim coplesiti. Ne uitam la teancurile noastre de carti pline de note lipicioase, caietele noastre umplute cu pietre pretioase adunate de pe web si de la cei dragi si ne inchidem, simtindu-ne coplesiti si descurajati. Nu este neobisnuit in acest moment sa te simti mai anxios ca niciodata.

Daca ai atat de multe sfaturi de anxietate incat nu stii ce sa faci mai departe, ia-ti inima. Iata doar doua lucruri pe care le puteti face (in interesul de a nu adauga si mai multe sfaturi la gramada dvs. in crestere) pentru a gestiona strategiile pe care le aveti si pentru a incepe sa va reduceti cu adevarat anxietatea.