Doua personalitati puternice la locul de munca – Partea a III-a

Doua personalitati puternice la locul de munca - Partea a III-a

Perfectionistul
A trebuit vreodata sa ramai tarziu, deoarece seful echipei doreste doar „inca un proiect” inainte de a pleca? Aceasta este munca perfectionistului, iar ea sau el ne poate tine la munca ore intregi. Nimic nu este niciodata terminat, nimic nu este niciodata suficient de bun. Puteti livra cel mai perfect continut si va reveni cu sugestii sau modificari.

Problema cu aceasta personalitate este ca, probabil, nu sunt doar la locul de munca. Ei sunt mai mult decat susceptibili sa fie perfectionisti si acasa. Asadar, nu este ceva ce fac pentru a obtine colegi, ci este in natura lor.

Depresivul
Orice ai spune depresivului, nu va functiona niciodata si nu va reusi. Depresivul este cel cu o atitudine negativa fata de orice.

Chestia este ca nu au niciodata o sugestie pentru ceea ce ar putea functiona. Trebuie doar sa va spuna ca ideea dvs. nu va functiona. Si nu conteaza prin cate solutii diferite le puneti, nu va trece niciuna. Singurul lor rol in viata este de a pune tot ce sugereaza toata lumea si de a ne aduce pe toti la nivelul lor depresiv.