Gestionarea prea multor sfaturi de anxietate: actionati mai mult cu mai putine sfaturi

Cu o lista mai scurta de sfaturi, instrumente si strategii pentru reducerea anxietatii, este mai usor sa va scufundati si sa luati masuri. Sfaturile de la sine nu fac nimic. Actiunea ta este cea care ii pune pe ei sa lucreze pentru tine.

Chiar daca lista dvs. este scurta si functionala acum, poate fi util sa incepeti cu o strategie (poate doua). Creati un plan de actiune in jurul acelui sfat de anxietate. Este probabil destul de general. Cum il poti lua si aplica in viata ta? In ce situatii il veti folosi? Ce pasi trebuie sa faceti in fiecare zi pentru a-l implementa?

Creati un plan de actiune folosind acel sfat. Pe masura ce te obisnuiesti sa-l aplici si devine o parte mai naturala a vietii tale, poti incepe sa adaugi alte instrumente din lista ta de pepite de aur. Cheia este sa transformi acele sfaturi in actiune si sa le construiesti in viata ta pas cu pas.

Intrerupand colectia dvs. de sfaturi privind anxietatea, selectand aproximativ opt sfaturi care rezoneaza cu dvs. si transformandu-le in pasi de actiune viabile pe care ii aplicati in fiecare zi, veti incepe sa va ocupati de anxietate. Este o modalitate viabila de a trece de la sentimentul coplesit si blocat in control si liber.