10 abilitati speciale pe care le au introvertitii (care ii ajuta sa supravietuiasca in lumea extrovertita) – I

10 abilitati speciale pe care le au introvertitii (care ii ajuta sa supravietuiasca in lumea extrovertita) - I

Mi se pare comic cand oamenii extrovertiti cred ca ceva nu este in regula cu cei introvertiti. Acum, nu prea sunt un introvertit. As putea fi putin mai aproape de un ambivert, dar am cai introvertite si sunt judecat la fel. Iata ceva care ar putea sa ne inveseleasca mult pe cei introvertiti. Avem abilitati speciale si pariez ca majoritatea oamenilor nici macar nu observa . Lasa-ma sa o descompun pentru tine atunci.

Miscari introvertite absolut minunate
Acum, fiind introvertit are partea sa de jos, iti acord asta, dar baiatul este prea misto sa umble printre omenire in aceasta unicitate. Avand in vedere ca introvertitii sunt destul de inteligenti, ei stiu cum sa-si foloseasca modalitatile ciudate si sa – i transforme in abilitati de viata utile. Atentie, sunt abilitati pe care s-ar putea sa nu le intelegeti.

Stealth-ul este la indemana
Introvertitii au capacitatea de a se deplasa printre multimi de oameni, aproape neobservati. Ai fost atent la cat de multi oameni te ignora zilnic? Adica, ai putea levita si … niciodata aceste abilitati te-ar putea pune in probleme. Practic, introvertitii au stealth, miscari, tactici ascunse pentru a face viata incognito. Nu este fascinant?

Sa se cunoasca pe sine … introvertitul o face
Un adevarat introvert are o imagine de sine sanatoasa. Multi oameni se lupta cu identitatile lor, de multe ori amestecandu-se in caracteristicile multor prieteni sau pierzandu-se in favoarea unui prieten. Introvertitul nu face asta. Ei au capacitatea de a mentine un sentiment sanatos de sine, in ciuda conotatiilor negative ale acestora ca fiinte umane.