4 Semne ale oamenilor rai – III

4 Semne ale oamenilor rai - III

In calitate de profesor emerit si cercetator al Experimentului inchisorii Stanford , 1971, – Philip Zimbardo explica:

„Raul este exercitiul puterii. Si asta este cheia: este vorba de putere. A face rau intentionat oamenilor din punct de vedere psihologic, a rani oamenii fizic, a distruge oamenii mortal sau idei si a comite crime impotriva umanitatii. ”

Este vorba si despre un model de comportament. Oamenii rai continua sa-si traiasca viata pentru a face rau altora. De obicei, este pentru a beneficia ei insisi, uneori pentru pura placere. Dar pentru ca este greu sa empatizezi cu o persoana malefica, nu stim despre intentiile lor.

Deci, este important, cel putin, sa puteti recunoaste semnele oamenilor rai.

4 Semne ale oamenilor rai
1. Maltratarea animalelor
„Asasinii… incep foarte des prin uciderea si torturarea animalelor in copilarie”. – Robert K. Ressler, Profil criminal FBI.

Nu trebuie sa bajbai peste cele mai recente poze ale cainilor mei. Nu ma astept sa-i iubesti la fel ca mine. Dar daca nu ai empatie sau simti fata de animale, ma face sa ma intreb ce fel de persoana goala cu inima rece esti?

Animalele sunt fiinte vii, simtitoare, care simt durere si sunt capabile de dragoste. Daca le maltratezi este un semn al unei lipse severe de empatie. Este singurul care rupe afacerea pentru mine in ceea ce priveste relatiile.

Cand un fost iubit mi-a spus ca „cainele trebuie sa plece”, l-am parasit dupa o relatie de 10 ani, mai degraba decat sa-l dau pe caine pentru adoptie.

Si nu sunt singurul care crede ca acesta este un steag rosu pentru evidentierea oamenilor rai. Studiile arata ca cruzimea din copilarie fata de animale reprezinta un risc pentru un comportament violent ulterior ca adult.

Multi ucigasi in serie au marturisit cruzimea fata de animale in copilaria lor. De exemplu, Albert de Salvo (Stranglerul din Boston), Dennis Rader (BTK), David Berkowitz (Fiul lui Sam), Jeffrey Dahmer, Ted Bundy, Ed Kemper si multi altii.