Aspectele pozitive ale oamenilor introvertiti – IV

Aspectele pozitive ale oamenilor introvertiti - IV

Te-am avertizat
Bine, deci voi, in calitate de extrovertiti, stiti totul despre oamenii introvertiti si ambiverti, corect? Poate ca nu. Discutiile noastre de pregatire sunt abilitatile noastre speciale atunci cand vine vorba de a ne pregati sa fim in preajma persoanelor extrovertite. Trebuie sa avem autocontrol atunci cand suntem in preajma oamenilor „in fata ta”.

Intrucat insistati ca introvertitii sa fie in preajma multor oameni si sa mearga la petreceri, trebuie sa ne ascultati regulile de baza. Avem un set de competente din aceste reguli, formulate pentru a satisface cerintele noastre si pentru a va mentine fericiti.🙂

Observare
Introvertitul este foarte priceput in observare, asa cum am sugerat la unul dintre punctele de mai sus. Aceasta abilitate este subevaluata si trebuie remarcata pentru strategia sa linistita. Cand extrovertitii sunt ocupati sa incerce sa se incadreze, sa se lase in lumina reflectoarelor sau doar sa se bucure de priceperea lor sociala, introvertitul asteapta cu rabdare si se gandeste la 5 miscari inainte.

Deci, daca sunteti criticat pentru ca sunteti introvertit , nu va faceti griji. Pur si simplu nu au nicio idee cu cine au de-a face. Si pentru a curata cateva conceptii gresite, nu am nimic impotriva extrovertitilor, sunt amuzanti, ingrijitori si de fapt alcatuiesc cativa dintre prietenii mei. Ii ador.

Principalul punct pe care incerc sa-l subliniez este ca si introvertitii au abilitati speciale, care nu trebuie trecute cu vederea in favoarea celor care ne distreaza.

Sa luam cu totii un moment pentru a aprecia introvertitii din viata noastra si pentru a ne bucura de ceea ce aduc la masa.