Care sunt cele 10 atuuri ale introvertitilor – III

Iesiri gratioase
Am devenit atat de bun la asta. Am aceasta capacitate de a deveni fantoma atunci cand conversatia se desfasoara prea mult timp. Omule, unii oameni pot purta conversatii ore intregi despre lucruri marunte si acesta este indiciul meu pentru a iesi rapid, si asa ca inteleg cum introvertitii au abilitati speciale in acest domeniu.

Cand conversatia, angajamentul social sau petrecerea au durat prea mult pentru introvertit, nu au nicio problema sa faca o iesire mareata.

Cine este cea mai tare „pisica” de la petrecere?
Am crezut ca sunt singura persoana care a actionat astfel pana cand am realizat ca este o abilitate introvertita. Daca ma tarasc vreodata la o petrecere, atunci prima persoana pe care o salut este animalul de companie. Fie ca este un caine sau o pisica, acesta este tipul minunat cu care vreau sa stau. Voi sta in colt cu pisica prietenului meu si voi vorbi cu ea toata seara. Vorbesc serios, sunt mult mai usor de inteles , dupa parerea mea.

Nu merg la petreceri
Introvertitilor le place sa gaseasca motive creative pentru care nu pot iesi. Stiu ca toti ceilalti cred ca sunt nepoliticosi sau nu sunt distractivi, dar stii, unele lucruri nu sunt interesante pentru introvertiti. Nici eu nu sunt atat de dornic sa ies cateva nopti pe saptamana. Eu am o multime de scuze de rezerva.