Introvertii si talentele lor ascunse – II

Introvertii si talentele lor ascunse - II

La naiba, sunt sinceri!
Vrei o onestitate brutala ? Ei bine, introvertitii iti vor spune de ce nu au venit la petrecerea ta de ziua de nastere, dar isi vor cere totusi scuze . Lucrul este ca ei iti vor spune ca pur si simplu nu au vrut sa fie acolo. Poate ca a fost presiunea sociala, oamenii de pretutindeni, vorbind cu voce tare … da, toate astea. Nu te bucuri ca ai o cunostinta atat de onesta?😊

Mai putin vorbind – mai mult geniu
Introvertitul nu vorbeste la fel de mult si exista un motiv . Asculta, absorb cunostintele, primesc opinii si simt atmosfera. Cand vor fi gata, vor deschide gura si vor arunca cunostinte directe . Promit ca nu vorbesc prea mult, dar atunci cand vorbesc, merita atat de mult.

Se distreaza cu usurinta
Am urmarit extrovertitii luptandu-se sa gaseasca ceva de facut pentru weekend. De asemenea, m-am uitat la introvertiti care nu planifica nimic si se distreaza mult mai mult spontan, urmarind episoade, mancand inghetata si ascultand muzica. Un introvertit nu are nevoie de stimul pentru a fi distrat si nici eu. Inteleg total cat de glorios este sa ramai in tot weekendul si sa citesti o carte sau sa te joci. E dragut.

Secret in extaz cand planurile sunt anulate
Introvertitii se vor comporta cu tristete atunci cand planurile vor fi anulate, dar de indata ce veti iesi din camera, vor zambi si vor rasufla usurati. De cele mai multe ori, planurile facute de extrovertiti nu sunt atat de interesante pentru introvertit si se tem de intreaga incercare.

Aceasta este ideea mea despre subiectul socializarii : vad evenimentul ca pe un obstacol pe care trebuie sa-l trec in trecut, fie gasind o modalitate de a anula, sperand o anulare sau strangand din dinti pana cand totul se va termina. Inteleg cu adevarat, inteleg total.